Bijeenkomst Vifort – Consultatie Communicatiekringen

Medio vorig jaar hebben we besloten Vifort op te richten. Een landelijke community/vereniging voor zelfstandige communicatieprofessionals in de breedste zin van het woord. Met vooral ook aandacht voor ondernemerschap (ZZP), vakkennis en betere kansen op opdrachten.

Uitnodiging donderdagavond 27 februari 2020

We nodigen met plezier een aantal vertegenwoordigers van diverse communicatiekringen uit voor een sessie rondom onze toekomstige dienstverlening en de rol die jullie en wij daarin kunnen spelen. Ons vak gaat in deze twintiger jaren een nieuwe fase in. Er zijn veel kansen maar ook uitdagingen waarin we samen kunnen optrekken. Zo ook deze uitnodiging aan jullie/jou.

Hier vind je een uitnodiging met alle details voor donderdagavond 27 februari as. Dit gebeurt onder leiding van Lex Linsen. https://www.linkedin.com/in/lexlinsen/ en ondergetekende https://www.linkedin.com/in/marcelkolder/.

We verwachten een vijftiental deelnemers. We zorgen voor soep en een broodje.

Een aantal derdejaars studenten (Achraf, Karan en Mark) van Hogeschool Windesheim Flevoland zullen de uitkomsten uitwerken. Ze hebben hoge verwachtingen van het vakgebied. Ik gun jullie en hen een inspirerende bijeenkomst.

Met vriendelijk groet,

Marcel Kolder, secretaris

http://www.vifort.nl

Correspondentieadres:
James Stewartstraat 258
1325 JN Almere
KvK 75262088

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *