Mediatraining en eindejaarsbijeenkomst op 9 december vanaf 15.30 uur

UITNODIGING : Eindejaarsbijeenkomst CPF

Het mag weer! Hoewel corona nog niet weg is en we maatregelen tegen verspreiding van het virus nog in acht moeten nemen, kunnen we elkaar als leden van het CPF weer ontmoeten.

Het bestuur nodigt u van harte uit voor een eindejaarsbijeenkomst met als spreker de ervaren mediatrainer Ben Posthumus van ‘Silent Speakers’. Hij spreekt over de macht van de media en de invloed die dat kan hebben op (het imago van) organisaties en individuele bestuurders.

Hoe ga je als communicatieadviseur/woordvoerder om met lastige, kritische vragen? Ben je voldoende voorbereid op alle mogelijke voor jouw organisatie relevante situaties? Hoe ga je om met een camera-overval? Gedoe met sociale media? Mensen die dreigen de media in te schakelen omdat ze – terecht of onterecht – ontevreden zijn over jouw bedrijf of organisatie?

Zowel de theorie als de praktijk komt aan de orde. Het belooft dus een leerzame bijeenkomst te worden waarin we elkaar weer ‘live’ kunnen zien en spreken. Dat doen we op een inspirerende locatie in een groene omgeving: ‘Onze Kas’, Groene Velden 110, Lelystad.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje een hapje.

Aanmelden
Graag weten we tevoren op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom vragen we je om je zo snel mogelijk aan te melden via aanmelden@communicatieplatformflevoland.nl. Na aanmelding krijg je een ontvangstbevestiging.

Programma:
15.30 uur    Inloop en ‘Hoe is het met iedereen?’
16.00 uur    Welkom met terug- en vooruitblik op bestuurlijke zaken door Irene Medema, voorzitter CPF
16.10 uur    Lezing / training Ben Posthumus
17.30 uur    Napraten met hapje en drankje
18.30 uur    Einde bijeenkomst