Safe the Date 15 juni 2020

INFORMATIE

Trainer en spreker: Ben Posthumus van Silent Speakers

Datum: 15 juni 2020
Ontvangst: 15.00 uur
Start programma: 15.30 uur
Afsluiting: 17.00 uur met een hapje en een drankje
Locatie: WTC

Het maximale aantal deelnemers beperken we tot het door de rijksoverheid toegestane aantal (met garantie op 1,5 meter ruimte voor iedere deelnemer)

ZEGGEN HOE HET ZIT IN TIJDEN VAN CRISIS

Wat doe je als er plotseling een journalist voor je neus staat die kritische vragen gaat stellen over je bedrijf of de activiteiten van je bedrijf?
In de huidige tijd van social media is nieuws zo verspreid. En dan hoop je maar dat het goed nieuws is…

Ben Posthumus is directeur/eigenaar van het media- en presentatietrainingsbureau Silent Speakers (www.silentspeakers.nl)
Door zijn ruime ervaring als woordvoerder en senior communicatiestrateeg is hij als geen ander bekend met de macht van de media.
Tijdens onze bijeenkomst vertelt Ben niet alleen over zijn werk, we gaan ook concreet aan de slag in relatie tot het werk in onze eigen organisaties.
Hoe? Dat ga je beleven!

Wil je hierbij zijn? Meld je dan snel en uiterlijk 1 juni aan via info@communicatieplatformflevoland.nl
We hebben, gelet op de coronaregels en – richtlijnen, ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

Wij houden als organisatie nauwlettend de regels rondom veiligheid in de gaten en zullen je na aanmelding hierover blijven berichten indien er aanpassingen in de regels zijn die van invloed zijn op ons evenement.

Bestuur en ALV
Onlangs zijn Margo Maneschijn en Sarah Stiphout afgetreden uit het bestuur van het platform omdat hun zittingstermijn ruimschoots overschreden was. Ze blijven lid van het platform. Marianne Hoogezand en Dick Nauta hebben zich aangemeld om zitting te nemen in het bestuur. Hier zijn we erg blij mee. Op deze manier zou het bestuur dan meteen weer op volle sterkte kunnen doorgaan.

Wij stellen als bestuur voor om, bij uitzondering vanwege de coronacrisis, een schriftelijke afhandeling van de ALV te organiseren. Op deze manier kunnen we wel formeel het afgelopen jaar afsluiten. Als je tegen deze aanpak bezwaar hebt, dan kun je dat kenbaar maken via info@communicatieplatformflevoland.nl.
Uiteraard ontvangen jullie ruim op tijd per mail de stukken.
Binnenkort ontvangen jullie een aparte mail voor deze ALV.

Graag tot 15 juni!

Namens het bestuur van Communicatie Platform Flevoland,
Irene Medema
Voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *