24
mei
Jaarvergadering 2018 : Het CPF bestaat 10 jaar!
16:00 tot 22:00
24-05-18

Het CPF bestaat dit jaar 10 jaar! Dat vieren we ook tijdens de jaarvergadering voor de leden.

Deze vindt plaats op donderdag 24 mei.

Vanaf 15.30 uur word je verwacht bij:
Natuurpark Lelystad
Vlotgrasweg 11
8219 PP Lelystad

Bij aanmelding vóór 16 mei krijg je het boek ‘Communicatie en Ethiek’ gratis.

Klik hier om je aan te melden

Programma:

15.30 uur: Inloop
16.00 uur: Welkomstwoord door Cees Steijger, voorzitter CPF
16.05 uur: Officiële jaarvergadering. Lees hier de agenda met bijbehorende stukken.
16.30 uur: Nico de Leeuw en Jan Merton nemen ons mee in de wereld van communicatie en ethiek. Bij tijdige aanmelding voor de jaarvergadering krijg je hun boek ‘Communicatie en Ethiek’ gratis.
17.30 uur: Pauze
17.45 uur: Workshop: Succes met LinkedIn en Social Selling door Job Thomassen
18.45 uur: Netwerkborrel met hapje.

Nico de Leeuw en Jan Merton nemen ons mee in de wereld van communicatie en ethiek

Hoe kun je jouw organisatie analyseren en helpen verbeteren, zodat deze betrouwbaar is en vertrouwen ontvangt? Hoe communiceer je om het vertrouwen vast te houden en te vergroten? En hoe kun je hierbij ethische principes toepassen?
Nico de Leeuw is behalve communicatieadviseur ook actief blogger, spreker en gastdocent. Van origine is hij televisiejournalist en reisde hij de halve wereld rond. Na een overstap ondersteunde Nico publieke organisaties als communicatie- en mediaspecialist en woordvoerder. Nico ontwikkelde meerdere methodieken en is auteur van Het Handboek voor Nieuwsmakers, Jouw nieuws wereldnieuws en samen met Jan Merton schreef hij de boeken Van onbeheersbare beeldvorming naar DURF-communicatie en Communicatie en Ethiek.

Jan Merton is sinds 2013 zelfstandig communicatieadviseur, daarvoor heeft hij jarenlang bij diverse organisaties gewerkt. Jan is een generalist met expertise op strategisch en uitvoerend niveau. Hij heeft Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd, met als specialisatie communicatiewetenschap. Hij heeft van diverse boeken de eindredactie gedaan en schreef samen met Nico de Leeuw de boeken Van onbeheersbare beeldvorming naar DURF-communicatie en Communicatie en Ethiek.

Workshop: Succes met LinkedIn en Social Selling

Job Thomassen is Social Selling expert. Hij begeleidt bedrijven als Microsoft en Philips Lighting met hun transformatie naar Social Selling en Social Marketing. Op 24 mei deelt Job zijn visie op de invloed van Social Media en technologie op Marketing- en Saleslandschap. De focus ligt op de waarde van LinkedIn, best practices en praktische tips over hoe jij als communicatieprofessional het beste van dit medium gebruik kunt maken. Benieuwd? Neem voor de beste tips voor jouw LinkedIn profiel hier vast een kijkje.
Share