cpf logo

7 juli 2022 Algemene ledenvergadering en bedrijfsbezoek

Mogelijk heb je het op basis van eerdere aankondiging al genoteerd. Zo niet, zet het alsnog in je agenda: donderdag 7 juli 2022 is de jaarlijkse ledenvergadering van het Communicatieplatform Flevoland. Het bestuur legt dan verantwoording af over het afgelopen jaar. We zijn vanaf 15.30 uur te gast en welkom bij een van onze leden: het Flevoziekenhuis, Hospitaalweg 1, 1315 RA Almere.

Op deze derde bijeenkomst van dit jaar kun je kennisnemen van het reilen en zeilen van de vereniging. En natuurlijk horen we graag jouw plannen en ideeën voor het CPF. Communicatiecollega Sarah Stiphout en haar collega’s vertellen over communicatie in een medische omgeving, over specifieke uitdagingen en ontwikkelingen in deze sector.

Programma

15.00 uur Inloop
15.30 uur Communicatie in het Flevoziekenhuis
16.30 uur Korte pauze
16.45 uur Algemene ledenvergadering o.l.v. Irene Medema, voorzitter CPF met o.a. presentatie vernieuwde website CPF
17.00 uur Napraten met hapje en drankje
18.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden
Graag weten we tevoren op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom vragen we je om je zo snel mogelijk aan te melden via info@communicatieplatformflevoland.nl. Na aanmelding krijg je een ontvangstbevestiging. De agenda voor de ALV met bijbehorende documenten ontvang je omstreeks 30 juni per e-mail.

Voor de bereikbaarheid met auto en/of openbaar vervoer alsmede de parkeermogelijkheden in de buurt van het Flevoziekenhuis, kijk op Route en parkeren – Flevoziekenhuis Almere.