cpf logo

CPF-lid Flow Media wint de BKL Award 

Het Lelystadse communicatiebureau Flow Media heeft de ledenprijs van Bedrijfskring Lelystad, de BKL Award, gewonnen. Flow Media is ook gewaardeerd lid van het CPF. Vanuit het CPF feliciteren wij het bureau van harte met deze prijs.

Eigenaar Corinne Groenenberg is trots op het winnen van deze onder Lelystadse ondernemers gewilde publieksprijs: “We kregen de meeste stemmen en dat stemt tot grote tevredenheid en dankbaarheid. Ik ben mijn topteam daar heel erkentelijk voor. Hartstikke leuk!”

Flow Media is een full service communicatiebureau. Het team bestaat uit acht mensen. ’Echte doeners’, aldus Corinne. Ze kunnen verhalen schrijven, video’s maken, campagnes bedenken en vormgeven, sociale media bijhouden en websites bouwen.

”Ons doel is niet het grootste communicatiebureau te zijn, maar het leukste en meest creatieve. Een bureau waar iedereen het beste van zichzelf kan laten zien,” zegt Corinne Groenenberg. Er is inmiddels een uitgebreid klantenbestand, bestaande uit overheden, zorgorganisaties en mkb-bedrijven.