cpf logo

Maak kennis met… Brigitte Breugem

De persoon achter Breugom Communicatie ben ik… Brigitte Breugom. Zelfstandig communicatieprofessional met ruime ervaring in de publieke sector. Ik maak complexe zaken en communicatievraagstukken graag helder en inzichtelijk. In verbinding en in samenwerking. Dat geeft energie.

Hoe? Zo!
Een communicatiestrategie die aansluit bij de omgeving begint wat mij betreft met goed luisteren en de juiste vragen stellen (intern én extern) om hiermee het krachtenveld in beeld te krijgen. Pas dan kun je een juiste vertaling maken naar je aanpak en de uitvoering. Het resultaat is belangrijk maar soms is het gezamenlijke proces om er te komen (en dat mag best schuren), nog belangrijker.

En zo…
De afgelopen jaren heb ik bij het begeleiden en uitvoeren van deze processen het visueel faciliteren en visueel communiceren ontdekt. Met tekenen (en ja iedereen kan tekenen!) versimpel je, maak je -samen- keuzes en kom je nog meer tot de kern. En dat helpt complexe zaken helder te maken. Met verschillende opleidingen heb ik mij hierin verdiept en naast visueel faciliteren maak ik inmiddels ook (digitale) beeldverslagen en praatplaten.

Voor CPF heb ik de praatplaat mogen maken met de terugblik op 2020 en de vooruitblik op 2021. Hopelijk krijg jij hier ook energie van!