SAVE THE DATE! 24 mei 2018: de CPF- jaarvergadering met lezing en workshop

Het CPF bestaat dit jaar 10 jaar! Ook op donderdag 24 mei vieren wij ons 10-jarig bestaan met tijdens een bijzondere jaarvergadering.

Met een lezing én een workshop is het deze keer een jaarvergadering die je echt niet wilt missen:

  • Nico de Leeuw en Jan Merton geven een lezing over ‘Communicatie en Ethiek’
  • Job Thomassen verzorgt de workshop ‘Succes met LinkedIn en Social Selling’ .

Nico de Leeuw en Jan Merton nemen ons mee in de wereld van communicatie en ethiek

Hoe kun je jouw organisatie analyseren en helpen verbeteren, zodat deze betrouwbaar is en vertrouwen ontvangt? Hoe communiceer je om het vertrouwen vast te houden en te vergroten? En hoe kun je hierbij ethische principes toepassen?

Nico de Leeuw is behalve communicatieadviseur ook actief blogger, spreker en gastdocent. Van origine is hij televisiejournalist en reisde hij de halve wereld rond. Na een overstap ondersteunde Nico publieke organisaties als communicatie- en mediaspecialist en woordvoerder. Nico ontwikkelde meerdere methodieken en is auteur van Het Handboek voor Nieuwsmakers, Jouw nieuws wereldnieuws en samen met Jan Merton schreef hij de boeken Van onbeheersbare beeldvorming naar DURF-communicatie en Communicatie en Ethiek.

Jan Merton is sinds 2013 zelfstandig communicatieadviseur, daarvoor heeft hij jarenlang bij diverse organisaties gewerkt. Jan is een generalist met expertise op strategisch en uitvoerend niveau. Hij heeft Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd, met als specialisatie communicatiewetenschap. Hij heeft van diverse boeken de eindredactie gedaan en schreef samen met Nico de Leeuw de boeken Van onbeheersbare beeldvorming naar DURF-communicatie en Communicatie en Ethiek.

Job Thomassen is Social Selling expert. Hij begeleidt bedrijven als Microsoft en Philips Lighting met hun transformatie naar Social Selling en Social Marketing. Op 24 mei deelt Job zijn visie op de invloed van Social Media en technologie op Marketing- en Saleslandschap. De focus ligt op de waarde van LinkedIn, best practices en praktische tips over hoe jij als communicatieprofessional het beste van dit medium gebruik kunt maken. Benieuwd? Neem voor de beste tips voor jouw LinkedIn profiel hier vast een kijkje.

Natuurlijk is gelegenheid om elkaar te spreken tijdens de netwerkborrel/hapje. Interactief en leerzaam!

Start vanaf 15.30 uur. SAVE THE DATE! 24 mei.

Dit wil je niet missen! Nog geen lid, maar wel interesse? Meld je dan aan via een mail naar info@communicatieplatformflevoland.nl en kom een keer kijken als introducé.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *