cpf logo

12 mei 2022 Themabijeenkomst ‘Omgaan met de media’

Twee keer gepland, twee keer uitgesteld. Maar driemaal is scheepsrecht. De themabijeenkomst ‘Omgaan met de media’ gaat nu echt door op donderdag 12 mei. Het bestuur nodigt u van harte uit voor een lezing en training van mediatrainer Ben Posthumus van ‘Silent Speakers’. Hij spreekt over de macht van de media en de invloed die dat kan hebben op (het imago van) organisaties en individuele bestuurders.

Hoe ga je als communicatieadviseur/woordvoerder om met lastige, kritische vragen? Ben je voldoende voorbereid op alle mogelijke voor jouw organisatie relevante situaties? Hoe ga je om met een camera-overval? Met gedoe in sociale media? Met mensen die dreigen de media in te schakelen omdat ze – terecht of onterecht – ontevreden zijn over jouw bedrijf of organisatie?

Zowel de theorie als de praktijk komt aan de orde. Het belooft dus een leerzame bijeenkomst te worden waarin we elkaar weer ‘live’ kunnen zien en spreken. De gemeente Lelystad is onze gastheer/-vrouw. We zijn welkom bij de gemeente Lelystad. Irené Leloux is de nieuwe teamleider communicatie bij deze gemeente. Een mooie gelegenheid om nader met haar en haar team kennis te maken en de onderlinge contacten na twee coronajaren weer wat te verstevigen. Na afloop is daartoe volop gelegenheid onder het genot van een drankje een hapje.

Programma

15.30 uur Inloop
16.00 uur Welkom door Irene Medema, voorzitter CPF
16.10 uur Lezing / training Ben Posthumus
17.30 uur Napraten met hapje en drankje
18.30 uur Einde bijeenkomst
Aanmelden

Graag weten we tevoren op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom vragen we je om je zo snel mogelijk aan te melden via info@communicatieplatformflevoland.nl. Na aanmelding krijg je een ontvangstbevestiging.