cpf logo

17 februari 2022 Winterwandeling

We zijn geïnspireerd door Inside Polarisation van Bart Brandsma. Polarisatie is aan de orde van de dag. We zijn benieuwd naar jouw ideeën bij dit thema, daarom organiseren wij een thematische winterwandeling. Welke rol spelen wij in het wij-zij-denken, wat kunnen wij doen aan depolarisatie? Een prikkelende invulling voor de eerste activiteit in 2022 van Communicatieplatform Flevoland.

Datum: donderdag 17 februari 2022
Tijd: 16.00 – 17.30 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
Locatie: Natuurpark Lelystad, Vlotgrasweg 11, 8219 PP Lelystad

Zoals Bart Brandsma beschrijft, polarisatie is niet goed of fout – it’s natural. Het is mensen eigen. We leven met tegenstellingen; man versus vrouw, gelovig tegen ongelovig, vreemd tegenover eigen, 010 botst met 020, elite versus volk, de lijst is eindeloos…. We zien het dagelijks terug in onze samenleving. Of het nu gaat om coronarellen, zwarte piet, spanning over de komst van windmolens of vluchtelingen, of om radicalisering van links of rechts…

Hoe kun je depolariseren? We hopen dat we dit jaar een bijeenkomst kunnen organiseren met Bart Brandsma over zijn Denkkader Polarisatie. Om de dynamiek van polarisatie te doorgronden en de inzichten toe te passen op je eigen werkveld. We willen jullie vragen over dit onderwerp verzamelen en voorleggen aan Bart Brandsma.

Je bent van harte welkom bij deze winterwandeling. We sluiten de wandeling af met een drankje en hapje.
Graag tot ziens op 17 februari: aanmelden kan via info@communicatieplatformflevoland.nl 

Tip: zorg voor warme kleding en wandelschoenen.